První čtvrtfinále BK REDSTONE v Čajkaréně, dorazí i nový pohár pro vítěze

V rychlém tempu pádí čtvrtfinále basketbalové Kooperativa NBL, v němž BK REDSTONE Olomoucko prohrává 0:2 na zápasy s nymburským vítězem nadstavbové části soutěže. Třetí duel se hraje v Čajkaréně v pondělí v 18 hodin, domácí se budou snažit o zdramatizování série, která se hraje na čtyři výhry.

„Na půdě soupeře jsme dokázali Nymburk potrápit, i když jsme dostali několik tvrdých úderů.  Musím ocenit mé hráče, že se nepoložili, oklepali se a dál bojovali. Ukázali jsme velkou hrdost. V naší hale můžeme čekat nečekané. Nelze předvídat, co se stane,“ říká trenér Olomoucka Andy Hipsher, který doufá, že jeho svěřenci zlepší úspěšnost trestných hodů, které je především ve druhém zápase stály lepší výsledek.

Ve zdramatizování čtvrtfinále věří také Lukáš Feštr. „Na půdě soupeře nás trápila střelba, což bylo dáno nymburskou obranou. Točí na nás 12 hráčů, jsou fyzičtí a je to těžké, ale s tím jsme do té série šli. Je to play off a Nymburk je vítěz základní části. Doma musíme zapracovat na doskoku, který Nymburku hlavně ve druhém zápase hodně pomohl,” vidí cestu k úspěchu kapitán BK REDSTONE.

V den utkání dorazí do Olomouce také Pohár Jiřího Zídka st. pro vítěze Kooperativa NBL. Od 9 hodin bude vystavený v OC Šantovka a následně od 17 hodin přímo v hale Čajkaréna.

Zpět na aktuality
21. 04. 2024